Áno pre život organizuje benefičný koncert pre ľudí v núdzi

Nezisková organizácia Áno pre život Vás pozýva na Benefičný koncert pre ľudí v núdzi, ktorý sa uskutoční v pondelok 25. novembra 2019 o 17,00 hodine v Bábkovom divadle v Žiline.

Na koncerte vystúpi speváčka Katka Koščová s klavíristom Danielom Špinerom, ľudový súbor Studničkyhuslista Slavo Glos. Tvorbu Katky Koščovej tvoria najmä autorské texty, hudba sa prikláňa k štýlu jazz, folk a šansón. Spoločne s klavíristom Danielom Špinerom vytvorili zohraté duo, ktoré na koncertoch vytvára príjemnú komornú atmosféru. Súbor Studničky sa venuje folklórnej hudbe a tancu. Slavomír Glos je slobodný umelec, ktorý koncertuje s Adventure Strings, kde zastupuje úlohu umeleckého lídra a prvého huslistu, venuje sa aranžovaniu skladieb a sólovej hre, a príležitostne koncertuje so Štátnym komorným orchestrom v Žiline a s komorným sláčikovým súborom Archi di Slovakia.

Umelci svojím vystúpením podporia ľudí v núdzi. Koncert je vyvrcholením kampane „Domáce násilie ubližuje všetkým“, ktorej cieľom je informovanie verejnosti o príčinách a dôsledkoch násilia páchaného na deťoch, ženách a v rodinách. Kampaň organizuje nezisková organizácia Áno pre život pri príležitosti Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí a Medzinárodného dňa boja proti násiliu páchanému na ženách.

Na koncert je pozvaná široká verejnosť. Výťažok z predaja vstupeniek putuje na pomoc členom rodín ohrozených domácim násilím alebo inou krízovou situáciou, na pomoc osobám so zdravotným alebo sociálnym znevýhodnením.

Lístky je možné zakúpiť:

  • v pokladni Bábkového divadla v Žiline,
  • on-line na anoprezivot.sk,
  • v cukrárni RAJecké Radosti, Rajecké Teplice, tel. č. 0911 534 895.

Áno pre život už 21 rokov pomáha matkám s deťmi, ktorým poskytuje útočisko pred domácim násilím či podáva pomocnú ruku v čase krízy. Prevádzkuje bezplatnú Linku pomoci 0800 12 00 24 pre ľudí z celej SR, prevádzkuje Poradenské a Komunitné centrum, vytvára pracovné miesta pre znevýhodnené ženy a osamelé matky.

 

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.