Riaditeľka Texaského Plánovaného rodičovstva na strane života !!!

Riaditeľka Texaskej pobočky organizácie Plánované rodičovstvo sa po zhliadnutí ultrazvukového záznamu interrupcie postavila na stranu života. Ako sama povedala, pocítila dôležitú duchovnú zmenu. „Nikdy som nemyslela, že by sa to mohlo stať a zrazu ma to zasiahlo ako blesk“ povedala pre lokálny spravodajský orgán KBTX 3.

Johnsonová bola osem rokov členkou Plánovaného rodičovstva, a ako riaditeľka jeho Texaskej pobočky pracovala dva roky. Konštatovala, že pochybnosti o organizácii u nej začali, keď sa jej ekonomická filozofia zmenila a začala sa sústreďovať na všestrannú podporu potratov.

„Peniaze neboli použité na plánovanie rodiny, ani na prevenciu ale na podporu potratov a vtedy som už začala mať s tým problém“, povedala Johnsonová. No zlomovým bodom bol ultrazvukový záznam potratu 13-týždňového dieťaťa. Rezignáciu odovzdala 6. októbra a neskôr sa pripojila k pro-life hnutiu Coalition for Life a tiež k jeho modlitebným akciám v blízkosti jej bývalého pracoviska. Riaditeľ spomenutého hnutia sa vyjadril: „ Je to isto najúžasnejšia udalosť, aká sa stala v celej histórii nášho hnutia…Vďaka Bohu!“

Hlavný organizátor akcie 40 dní za život, David Bereit, vypovedal v podobnom duchu: „…táto úžasná konverzia dokazuje, aké dôležité sú pokojné modlitby za ľudí vykonávajúcich potraty…Sme nesmierne hrdí na odvahu Abby Johnson opustiť potratový priemysel a verejne vypovedať o dôvodoch k tomuto kroku“ Johnsonová je jednou z ôsmych ľudí, ktorí sa rozhodli počas trvania akcie 40 dní za život prebeihajúcej v 212 mestách a skončenej 1. novembra, opustiť potratový priemysel, avšak zároveň najvyššie postavenou, pretože predošlí siedmi boli zdravotné sestry, úradníci či bezpečností pracovníci, kým Johnsonová ,ako je spomenuté vyššie, bola riaditeľkou pobočky Plánovaného rodičovstva.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.