SVET : Prebieha akcia „40 dní za život“

247 miest – z USA, Austrálie, Arménska, Belize, Gruzínska, Španielska, Írska, Kanady a Veľkej Británie – sa pripravuje na modlitby a pôst v rámci ďalšieho ročníka akcie „40 dní za život“. Medzinárodné „volanie do neba“ sa začalo na Popolcovú stredu a potvrá do Kvetnej nedele (17.apríla). Zahŕňať bude nepretržitú modlitbu za život nenarodených detí, prosbu o milosti pre ich rodičov ako aj pracovníkov zdravotníckych zariadení, kde sa vykonávajú umelé potraty,počas 40 dní a nocí.
Pokračuje tiež modltbové bdenie pred potratovými klinikami organizácie Planned Parenthood.
Počet ľudí, zaangažovaných do akcie „40 dní za život“ neustále rastie. Akcia je uskutočňovaná dvakrát ročne, na jar a na jeseň, už v siedmich krajinách sveta. Celkovo sa počet jej sympatizantov odhaduje na niekoľko stotisíc.
Veľmi výrečným svedectvom o zmysluplnosti akcie sú jej výborné výsledky – zatvorených 9 potratových kliník, odchod minimálne 43 pracovníkov potratového priemyslu a zachránených 3599 detí a ich matiek.
Zúčastnení sa modlia pred klinikami bez ohľadu na počasie a ich prítomnosť a tichá modlitba sa dotýkajú sŕdc ľudí, najmä žien, ktoré sú zúfalé a považujú potrat za jediné riešenie ich situácie.
Akcia „40 dní za život“ je spojená s akciou „Nikdy viac!“, kde majú ženy, ktoré v minulosti podstúpili potrat, možnosť svedčiť o svojom rozhodnutí a s ním spojenom spustošení v oblasti fyzickej, psychickej i duchovnej. 
 


Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.