Ďakujeme za vašu spoluprácu na Sviečke za nenarodené deti 2015

Hlavnou myšlienkou projektu Sviečka za nenarodené deti 2015, ktorý vyvrcholil v prvých novembrových dňoch, je spojiť Spomienku na všetkých verných zosnulých so spomienkou na nenarodené deti, ktoré zomreli pri umelom alebo spontánnom potrate. Sprievodné osvetové aktivity sú zamerané na podporu šírenia úcty k životu v každej jeho fáze – od počatia až po prirodzenú smrť.

Fórum života sa chce z celého srdca poďakovať všetkým dobrovoľníkom, podporovateľom a prispievateľom, ktorí svojím úsilím umožnili konanie kampane v niekoľkých stovkách farností, spoločenstiev, škôl a inštitúcií po celom Slovensku. Ďakujeme otcom biskupom, ktorí projektu dali svoje požehnanie, aj duchovným otcom, ktorí privítali Sviečku za nenarodené deti vo svojej farnosti.

Projekt má okrem duchovného a vzdelávacieho rozmeru aj rozmer finančný – výťažok z verejnej zbierky bude použitý na projekty ochrany života, ľudských práv a dôstojnosti, podpory rodiny a hodnôt, bez ktorých sa žiadna spoločnosť nemôže rozvíjať. Hoci možnosť zakúpiť si symbolickú sviečku a tým podporiť kampaň Sviečka za nenarodené deti už v tomto ročníku skončila, verejná zbierka Fóra života na tento účel trvá až do 31. marca 2016.

Prispieť môžete priamym darom na čísle účtu 5033357295/0900.

Prosíme všetkých, ktorým nie je ľahostajná problematika ochrany života, ľudskej dôstojnosti a rodiny, o príspevok v rámci svojich možností, aby sa tieto kľúčové existenčné témy nedostávali na okraj záujmu spoločnosti, ale priamo do jej stredu.

Prehľad o výnosoch zbierky budeme priebežne aktualizovať na našej internetovej stránke, prvé informácie vám prinesieme začiatkom decembra. Podrobnosti o ich plánovanom využití nájdete TU.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.