World Youth Alliance pripravuje ďalší vzdelávací pobyt pre mladých – tentoraz v Madride

(Bratislava, 9. september 2019) – Projekt má názov „Improve and Prevent“ (voľne preložené Zlepšuj a chráň). Stretnutie sa bude konať 15.- 21. októbra 2019 v Madride a je určené aj pre štyroch mladých ľudí do 30 rokov zo Slovenska. World Youth Alliance má zastúpenie aj v našej krajine, okrem nich sa sú do Madridu pozvaní aj mladí ľudia z Rakúska, Česka, Poľska, Španielska, Belgicka a Nemecka. Celkovo sa môže zúčastniť 28 ľudí.

Počas piatich plných dní účastníci zažijú rôzne workshopy, napríklad simulované rokovanie Európskeho parlamentu; pod vedením skúseného moderátora budú formulovať vlastný prejav a organizátori pre nich pripravili aj možnosť natočiť vlastné krátke video na tému ľudských práv.

Všetky potrebné informácie o programe, doprave, ubytovaní a iné nájdete v tomto dokumente.

Požiadavky sú vek 18-30 rokov a dobrá znalosť angličtiny.

Najneskorší termín na prihlásenie je 12. september 2019.

Všetky náklady spojené s pobytom v Madride sú plne hradené zo strany World Youth Alliance. 

Prihláste sa na e-mail alzbeta@forumzivota.sk. Ďakujeme za spoluprácu.

World Youth Alliance je globálne zoskupenie, ktoré  sa venuje šíreniu dôstojnosti osoby človeka a budovaniu solidarity medzi mládežou z rozvinutých a rozvíjajúcich sa krajín.

Školia mladých pre prácu v ovplyvňovaní politiky a kultúry na regionálnej a medzinárodnej úrovni. Prostredníctvom zažitej skúsenosti o dôstojnosti človeka sú tak mladí ľudia schopní potvrdzovať tento životný štýl na všetkých úrovniach spoločnosti.

WYA je  celosvetové združenie mladých ľudí venujúcich sa propagácií a obrane ľudskej dôstojnosti. Od roku 2018 pôsobí už aj na Slovensku.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.