Kríza ovplyvnila aj obchodovanie s deťmi. Zostávajú odložené v skladoch

Bezdetní rodičia, ale aj páry si vo veľkom objednávajú vynosenie deti u náhradných matiek. Za obrázkom pomoci a altruizmu sa skrýva priemyselná výroba detí páchajúca množstvo utrpenia.

Svet pred pár dňami obletela fotografia, ako pandémia zasiahla do jedného z odvetví priemyslu na Ukrajine. Plné sklady tovaru, ku ktorému sa pre zavreté hranice zrazu nedostali zahraniční zákazníci.

Takto nejako by vyzerali riadky, ak by ste čítali ekonomické správy o výkone hospodárstva u našich východných susedov. Lenže reč je o novorodencoch!

O deťoch, ktoré si zahraničné páry objednali u náhradných matiek na Ukrajine. Pre koronakrízu si ich však nemohli prísť vyzdvihnúť. Päťdesiat detí preto skončilo v hale jedného kyjevského hotela.

Klinika, kde prišli na svet, argumentuje, že starostlivosť o ne v hoteli je v cene. Rovnako tak video-“hovor“ s objednávateľmi. Fotku s päťdesiatimi postieľkami zverejnili len preto, aby prinútili štátne orgány urobiť niečo so zákazom vstupu cudzincov do krajiny. Odhalili však len krutú pravdu – novorodenci museli ísť v čase, keď potrebujú materinské pritúlenie, do skladu.

Viac sa dočítate v blogu od Miriam Lexmann na www.postoj.sk:

[button size=“large“ color=“gray“ style=“none“ new_window=“false“ link=“https://blog.postoj.sk/55725/kriza-ovplyvnila-aj-obchodovanie-s-detmi-zostavaju-odlozene-v-skladoch?fbclid=IwAR0dGFIZL67rJgPUh0VkfkQH1WGIIZTwixthvhzgX5yAzo2wN9zG9ObENxU“]Chcem si prečítať celý blog[/button]

 

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.