Príďte na naše workshopy počas Národného pochodu za život

Pozývame všetkých „prolajfákov“, ktorí sa chystáte 20. septembra na Národný pochod za život, aby ste sa prišli pozrieť na workshopy, ktoré poriada Fórum života. Konajú sa v sobotu, teda deň pred hlavným podujatím, na rôznych miestach v Bratislave.

Workshop predsedníčky Fóra života Marcely Dobešovej na tému „Ochrana života – výzva 21. storočia“ sa začína o 13:00 hodine v priestoroch VŠ sv. Alžbety na Námestí 1. mája. Spolupracujú aj hostia z Českej republiky – R. a K. Ucháčovci (Hnutí pro život).

Workshop „Nie som v tom sama. Kto a kde mi pomôže?“ sa koná o 15:00 a o 17:00 hodine, takisto v priestoroch VŠ sv. Alžbety na Námestí 1. mája. Má ho na starosti Mária Demeterová, koordinátorka skvelého projektu Zachráňme životy, vďaka ktorému sa už podarilo zachrániť desiatky bábätiek, ktorých mamy kvôli zložitej životnej situácii pôvodne uvažovali o potrate. Pozrite si stránku www.zachranmezivoty.sk.

Zuzka Stohlová-Kiňová šéfuje Poradni Alexis – www.alexisporadna.sk. 19. septembra pre vás spolu s Petrou Heretovou pripravuje workshop „Čakáš nečakané dieťa? Bola som tehotná študentka a zvládla som to“. Začiatok je o 13:00 a 15:00 hodine v priestoroch VŠ sv. Alžbety na Námestí 1. mája. Ak vás zaujímajú skúsenosti z praktickej pomoci nechcene tehotným dievčatám a ženám, aj tým, ktoré čelia rôznym problémom, určite sa príďte pozrieť.

Koordinátorka Fóra života pre výchovu a vzdelávanie Anka Siekelová pripravuje spolu s M. Machovou (PRE-rodinu) a o. A. Karcagim z BB diecézy zaujímavý workshop na tému „Z život a pre rodinu v dedine, meste, v práci ,v škole, vo farnosti, na sociálnych sieťach. Čo môžeme robiť?“ Táto akcia naplánovaná na 15:00 a 17:00 hodinu je určená najmä pre tých, ktorí chcú propagovať pro-life a pro-family postoj v prostredí, kde žijú. Miesto konania – VŠ sv. Alžbety.

Anna Verešová z neziskovej organizácie Áno pre život a P. Volček zo Spišskej katolíckej charity nazvali svoj workshop „Komu pomôže Istanbulský dohovor? Ženám – obetiam násilia?“ Zúčastniť sa ho môžete v priestoroch VŠ sv. Alžbety o 15:00 a o 17:00 hodine.

Program je bohatý, tešíme sa na vás 🙂

 

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.