Fórum života na festivale Lumen


Fórum života sa formou informačného stánku a usporiadania dvoch workshopov zapojilo do programu najväčšieho gospelového festivalu na Slovensku, ktorý sa cez víkend uskutočnil v Trnave.

V stánku Fóra života na Trojičnom námestí v Trnave sa účastníci festivalu mohli oboznámiť s informáciami o úcte k životu od počatia po prirodzenú smrť, o ponuke pomoci tehotným ženám v núdzi, ktorú realizuje Fórum života prostredníctvom projektov Zachráňme životy (www.zachranmezivoty.sk) a Alexis (www.alexisporadna.sk), ale aj o ďalších aktivitách združenia. Okrem toho bolo možné v stánku podpísať petíciu proti výstavbe megakasína na Slovensku, čo využilo 350 ľudí (www.peticia.sk/megakasino). 

„Veľmi ma prekvapil a zároveň potešil záujem mladých o workshop, ktorý som viedol na tému významu manželstva. Podľa rekordného záujmu o workshop sa nám potvrdila skúsenosť, že o hlboké a trvalé vzťahy je medzi mladými stále veľký záujem, avšak tiež skutočnosť, že stále menej ľudí chápe význam manželstva. Sprostredkovať krásu manželstva a rodiny novej generácii vnímam ako veľkú výzvu pre nás i pre všetky pro-family organizácie i celú dospelú generáciu.“
– doplnil výkonný riaditeľ Fóra života Marek Michalčík.

Fórum života ďakuje organizátorom za možnosť prezentovať aktivity združenia na festivale. Zároveň ďakuje všetkým dobrovoľníkom, vďaka ktorým sa na festivale mohlo zúčastniť.  
 

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.