Prosba o podporu

Nezisková organizácia DEPAUL SLOVENSKO, ktorá sa venuje pomoci ľuďom bez domova, žiada o podporu vo forme obnoseného šatstva. Konkrétne by potrebovali pánske spodné prádlo, ponožky, tepláky, rifle, menchestrové nohavice, svetre, čiapky, rukavice a šály. Rovnako vítané sú i posteľné plachty, uteráky a deky. Zbierame aj suché potraviny na raňajky, instantné a konzervované potraviny, čistiace a hygienické prostriedky.

Nocľaháreň v období zimy sa denne stará o vyše 180 ľudí bez domova. Spomínané veci možno priniesť do Nocľahárne sv. Vincenta de Paul na Ivánskej ceste 32 (mapka: http://www.depaulslovensko.org/kontakt/). Prevádzka je nepretržitá, takže môžete prísť kedykoľvek, ideálne však počas pracovných dní do 18:00.

Iné typy odevov, najmä ženské veci a spoločenské oblečenie, veľmi pravdepodobne nebudú vedieť využiť a pribudnú im skôr starosti s jeho skladovaním, ďalším darovaním iným organizáciám, resp. likvidáciou. Preto Vás prosíme, aby ste sa držali vyššie uvedeného zoznamu potrieb. Ďakujeme.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.