Petícia proti vykonávaniu interrupcií v NsP Žiar nad Hronom

Petičný výbor v meste Žiar nad Hronom sa v dnešný deň, na Popolcovú stredu, obrátil s petíciou proti vykonávaniu interrupcií v NsP Žiar nad Hronom na primátora mesta, na poslancov Mestského zastupiteľstva v Žiari nad Hronom a na riaditeľa a všetkých lekárov Nemocnice s poliklinikou v Žiari nad Hronom. Žiadajú, aby prijali rozhodnutie nevykonávať aborty, čiže násilné ukončenia tehotenstva v zdravotníckych zariadeniach mesta  Žiar nad Hronom.
 
„V našej nemocnici lekári obetavo zachraňujú životy, liečia pacientov a  privádzajú na svet nových obyvateľov mesta a okolia. Žiaľ, už takmer 50 rokov sa niektorí jej lekári podieľajú aj na vraždení nenarodených detí umelým potratom.
V roku 2010 bolo v NsP Žiar nad Hronom umelým potratom usmrtených 59 malých obyvateľov nášho mesta a okolia. Sú to dve veľké školské triedy! Na smrti týchto nenarodených detí sa podieľali lekári, ktorí študovali za peniaze aj nás, daňových poplatníkov. Je našou povinnosťou žiadať o dodržiavanie práva na život a lekársku starostlivosť pre všetky nenarodené deti, aj tie, ktoré chcú dať usmrtiť našim lekárom nezodpovední rodičia.
Preto my, občania mesta Žiar nad Hronom a okolia, žiadame prijať rozhodnutie o zákaze vykonávania interrupcií v našej nemocnici!“

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.