Milión vyzbieraných podpisov za „Jedného z nás“

12. septembra dosiahla  podpora pod iniciatívu Jeden z nás métu jedného milióna podpisov. Ďakujeme všetkým signatárom. Zber podpisov pokračuje ďalej až do 30. októbra.

Vzhľadom k tomu, že na splnenie požiadaviek je potrebných milión platných podpisov, organizátori pokračujú v zbere, aby sa vytvorila dostatočná rezerva pre prípad istého percenta neplatných podpisov. Európsku iniciatívu občanov Jeden z nás je možné podpísať elektronicky na stránke www.oneofus.eu/sk alebo fyzicky napr. v kancelárii Fóra života a jeho členských organizácií. Možnosť podpísať iniciatívu bude aj počas na Národnom pochode za život, ktorý sa uskutoční 22. septembra 2013 v Košiciach. V ostatných krajinách Európskej únie sa presne v tento deň koná Európsky deň zbierania podpisov, ktorého cieľom je získať jednorazovo čo najviac podpisov.

Cieľom iniciatívy je dosiahnuť, aby európske politiky rešpektovali hodnotu ľudského života od jeho počiatku a nefinancovali pokusy na ľudských embryách a nefinancovali zahraničnú pomoc zahŕňajúcu podporu umelých potratov.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.