2. novembra Sviečka za nenarodené deti aj v Trnave

V deň Pamiatky zosnulých, 2. novembra, si veriaci v Trnave spomenú i na nenarodené deti svätou omšou a modlitbovým pochodom.

Fórum života a Farnosť Trnava – mesto – sv. Mikuláša pozývajú všetkých veriacich, ako i ľudí dobrej vôle na svätú omšu a modlitbový pochod za nenarodené deti pri príležitosti kampane Sviečka za nenarodené deti v sobotu 2. novembra. Svätá omša bude o 10.00 v Bazilike sv. Mikuláša. Pochod začne po svätej omši.
Všetci, ktorým záleží na ochrane života od jeho počatia až po prirodzenú smrť, sa zhromaždia na Námestí svätého Mikuláša pri bazilike a pôjdu k Poliklinike Družba, kde sa vykonávajú umelé potraty. Budú sa modliť Ruženec Božieho milosrdenstva a Krížovú cestu za nenarodené deti.Každý z nás si môže priniesť pozitívne transparenty za ochranu ľudského života a sviečky za nenarodené deti.
V trnavských kostoloch (napr. Bazilika sv. Mikuláša) sa počas celého týždňa po svätých omšiach predávajú dva druhy symbolických sviečok za nenarodené deti, ktoré si potom každý môže priniesť na sobotný pochod za ochranu ľudského života po svätej omši o 10.00 hodine, prípadne zapáliť večer v okne svojho domova.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.