Výhercovia Fotosúťaže ku Dňu počatého dieťaťa 2014

Srdečne ďakujeme  vám všetkým, ktorí ste poslali fotografie do našej súťaže s Karmelitánskym nakladateľstvom o „NAJ FOTO“ kampane 25. marec  – Deň počatého dieťaťa 2014. Bol to už jej druhý ročník a – pravdu povediac – najradšej by sme odmenili všetkých, ktorí sa zapojili, pretože každá fotka skrýva krásny príbeh. Podmienky súťaže však hovoria, že sériou kníh od Karmelitánskeho nakladateľstva môžeme odmeniť iba dvoch z vás, takže musela zaúradovať „špeciálna“ porota, zložená z radov Fóra života, ktorá napokon vybrala týchto dvoch výhercov:

Marcela Kašická

Marcela Kašicka

za fotku, na ktorej jej palec drží jej 19-dňový syn Jakub. „Nezvyknem posielať fotky do súťaží, ale vy ste výnimka,“ píše výherkyňa a pokračuje: „Veru som rozmýšľala, aký komentár by som napísala, ale nedá sa to vyjadriť, keď vás vlastné dieťa chytí za ruku… Že vám dôveruje a ľúbi vás, nemusíte byť ani pekná , ani bohatá… Ste jeho mama… ste naj… (až do puberty hádam 🙂).

a

Ivana  Havránková

Ivana Havránková

za fotku „živej stužky“, ktorou vo farnosti spoločne „vytvorili kultúru života 🙂. Ako píše, teší ju, fotenia sa zúčastnili celé rodiny, či s menšími, alebo i väčšími deťmi, dokonca i rodinka s postihnutým chlapcom odkázaným na invalidný vozík a „tak sme sa navzájom jeden pre druhého stali svedectvom života“.

Obom výherkyniam zo srdca gratulujeme a prosíme ich, aby e-mailom na adresu danka@forumzivota.sk poslali svoju kompletnú poštovú adresu. Obe víťazné fotky nájdete v prílohe.

Už teraz sa tešíme na ďalší ročník Fotosúťaže ku Dňu počatého dieťaťa 2014 🙂

Knihy do súťaže venovalo Karmelitánske nakladateľstvo: www.kna.sk, www.ikarmel.sk

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.