Zúčastnite sa aj vy Svetového stretnutia rodín 2015 s pápežom Františkom vo Filadelfii

Fórum života organizuje účasť na Svetovom stretnutí rodín 2015 so Svätým Otcom Františkom vo Filadelfii (USA) v dňoch 26. – 27. septembra 2015. V prípade, že máte záujem zúčastniť sa na tomto celosvetovom podujatí, prihláste sa najneskôr do 5. mája 2015 e-mailom na adrese: dobes.peter@gmail.com, alebo telefonicky na čísle 0905 214 934.

Vzhľadom na zložitú prípravu a organizáciu účasti je nevyhnutné, aby sa záujemcovia o účasť na SSR prihlásili čo najskôr, pretože je potrebné pripraviť itinerár cesty, zabezpečiť letenky, ubytovanie, prepravu v USA, poistenie liečebných nákladov v zahraničí a ďalšie náležitosti. Odhadované orientačné náklady sa cestu sú približne 1000 EUR, momentálna cena spiatočnej letenky s odletom z Viedne alebo Budapešti sa aktuálne pohybuje v rozmedzí 690-750 EUR, ale s postupujúcim časom môže narastať. Ďalšie náklady zahrnuté v celkovej orientačnej cene predstavujú príspevok na ubytovanie, letiskové poplatky, poistenie, vreckové.

V prípade seriózneho záujmu prosíme, aby ste dodržali termín prihlásenia do 5. mája, v e-maili uveďte svoje meno, adresu, mailový a telefonický kontakt a vek.

Informácie o Svetovom stretnutí rodín 2015 nájdete tu: http://www.worldmeeting2015.org/

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.