Výsmech spravodlivosti v USA, OZVITE SA AJ VY!

V uplynulých dňoch sa aj na Slovensku objavili znepokojujúce správy o tom, že Veľká porota v Harris County v americkom Texase rozhodla, že nepodá žiadne obvinenie proti spoločnosti Planned Parenthood (pre plánované rodičovstvo) v súvislosti s ilegálnym predajom časti tiel potratených bábätiek, a to napriek videozáznamom, ktoré tento ilegálny predaj dokazujú.

Predmetné videá si môžete pozrieť TU

Ešte horšia je skutočnosť, že namiesto toho obvinili odvážnych investigatívcov, ktori prostredníctvom tajne natočených videí odhalili nechutné praktiky Planned Parenthood!

David Daleiden a jeho spoločníčka Sandra Merittová teraz čelia hrozbe až 20 rokov väzenia a pokute až do výšky 10,000 dolárov za bizarné obvinenia, zatiaľ čo skutoční zločinci sú prepustení bez ujmy.

Vyjadrime svoj nesúhlas s týmto výsmechom spravodlivosti a hodnotám a podporme týchto ľudí. Dajme im vedieť, že máme informácie o tom, čo sa deje v USA, a že nám v Európe nie je jedno, keď sa stráca sloboda a hrozí trestné stíhanie za odhaľovanie pravdy.

Podporme ich aj zo Slovenska a ukážme im, že vieme o tom, čo sa robí v USA a nám v Európe nie je jedno, keď sa stráca sloboda a hrozí trestným stíhaním s trestom až 20 rokov odňatia slobody za odhaľovanie pravdy. Petíciu môžete podpísať na tomto odkaze:

PODPÍŠ PETÍCIU

Ďakujeme!

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.