Víkendy pre bezdetné manželské páry

Centrum pre rodinu Banskobystrickej diecézy organizuje v roku 2016 dve víkendové stretnutia pre bezdetné manželské páry.

Prvé stretnutie „Manželstvo ako dar“ je určené pre tých, ktorí ešte neboli na takomto stretnutí a kladú si otázky: Boží plán s človekom, Boží plán s manželstvom. Poslanie bezdetného manželstva. Dieťa, právo alebo dar? Ako ďaleko ísť s medicínou? Mužská neplodnosť – príčiny a možnosti riešenia. Ženská neplodnosť – príčiny a možnosti riešenia a pod. Stretnutie sa uskutoční v dňoch od 29. apríla do 1. mája 2016 v Penzióne Zornička na Donovaloch. Cena pobytu je 100 EUR/manželský pár/víkend.

Druhé stretnutie – duchovná obnova „Túžime po požehnaní“ (Gn 1,28) je otvorené pre všetkých, ktorí túžia stráviť víkend v spoločnosti ľudí v podobnej životnej situácii, ale najmä prehĺbiť vzťah k Bohu a medzi manželmi navzájom. Duchovnú obnovu vedie o Jozef Maretta. Stretnutie sa uskutoční v dňoch od 6. do 8. mája 2016 v Penzióne Zornička na Donovaloch. Cena pobytu je 100 EUR/manželský pár/víkend.

Bližšie informácie nájdete na: www.rodinabb.sk/bezdetni-manzelia

Kontakt a prihlasovanie: katka@rodinabb.sk

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.