Fórum života podporuje iniciatívu za slušné Slovensko – verejné zhromaždenia už dnes

Fórum života sa ako organizácia z tretieho sektora pripája k podpore zhromaždení Nechceme späť 90-te! Pochod za Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú a Postavme sa za slušné Slovensko!

Už v piatok 9. marca, teda dnes, sa opäť vo viac ako 50 mestách na Slovensku a v zahraničí uskutočnia pokojné verejné zhromaždenia pod názvom Postavme sa za slušné Slovensko! Okrem osobnej účasti môžete iniciatívu podporiť niektorým z nasledovných spôsobov:

1) Lajknite vy a vaši kolegovia FB stránku Za slušné Slovensko: https://www.facebook.com/zaslusneslovensko.

2) Upravte profilovú fotku svojej organizácie pridaním “rámčeka” (frame) s motívom Za slušné Slovensko kliknutím sem: https://www.facebook.com/zaslusneslovensko/posts/174565146672201

3) Na stránke vašej organizácie zdieľajte špeciálne videopozvánky, ktoré priebežne nahrávajú známe osobnosti z oblasti kultúry, športu a verejného života s výzvou pre ľudí, aby prišli v piatok na zhromaždenia (videá postupne pribúdajú tu https://www.facebook.com/pg/zaslusneslovensko/videos/).

4) Vytvorte vlastnú videopozvánku v mene vašej organizácie. Môže byť úplne jednoduchá nahraná na mobilný telefón. Ako inšpirácia vám môže poslúžiť pekné video z Bánoviec nad Bebravou (https://drive.google.com/file/d/1-ep92UwO9B1x77AVM1ndwMDFcbr6a5MG/view).

Link na vaše vlastné video nám, prosíme, zašlite na kubo@jablko.sk.

5) Pozvite vašich známych priamo prostredníctvom oficiálnych FB eventov v Bratislave (https://www.facebook.com/events/170242843621286) alebo v meste v blízkosti vášho pôsobiska (zoznam miest aj s linkami na FB eventy pravidelne aktualizovaný na https://dennikn.sk/1051639/pochody-chystaj-na-piatok-po-celom-slovensku-prehlad-akcii/?ref=list).

6) Zdieľajte priebežne (aj viackrát denne) na vašej FB stránke aj ďalšie informácie, napríklad o:

– FB stránke https://www.facebook.com/zaslusneslovensko,

– webstránke  http://www.zaslusneslovensko.sk,

– verejnom zhromaždení 9. 3. v Bratislave,

– verejnom zhromaždení 9. 3. v meste v blízkosti vášho pôsobiska.

7) Podporiť zhromaždenia môžete aj finančne. Vyzbierané peniaze budú použité napríklad na výrobu odznakov či stužiek, ktoré sa na zhromaždeniach rozdávajú, zaplatenie technického zabezpečenia a pod. Či už pošlete 3, 5, 10 alebo 50 eur, je na vás – pomôže každý cent. Číslo transparentného účtu s názvom Za slušné Slovensko je SK8709000000005142112967.

 

 

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.