Chystáme Večery milosrdenstva v šiestich slovenských mestách

Pomaly sa rozbieha šestnásty ročník celoslovenskej kampane Sviečka za nenarodené deti. Prvou informačnou lastovičkou v rámci nej sú VEČERY MILOSRDENSTVA, ktoré sa aj tento rok chystajú v šiestich slovenských mestách. Fórum života v spolupráci s miestnymi farnosťami pozýva všetkých, ktorým nie je ľahostajný osud nenarodených detí, aby prišli na tieto chválové stretnutia poďakovať Bohu za dar života, spomenúť si na nenarodené deti a ich rodiny, a modliť sa za úctu ku každému človeku od počatia.
„Už minulý rok mali Večery milosrdenstva úžasný ohlas medzi ľuďmi, boli to krásne momenty stíšenia a chvály Boha. Všade žiarili symbolické sviečky s logom kampane Sviečka za nenarodené deti, ktoré si ľudia mali možnosť zakúpiť priamo na mieste a podporiť tak užitočné projekty zamerané na ochranu života, podporu rodiny a konkrétnu pomoc v tejto oblasti. Veríme, že aj tento rok myšlienka Večerov milosrdenstva osloví srdcia ľudí, všetkých srdečne pozývame,“ hovorí Anna Siekelová, hlavná koordinátorka kampane. Šnúru podujatí tento rok svojím vystúpením podporia Lámačské chvály a chválová skupina F6.
Miesta a termíny Večerov milosrdenstva 2018:
5. novembra o 18.30 hod. Trnava, Kostol Najsvätejšej Trojice (jezuiti) – VM_Trnava
9. novembra o 18.00 hod. Prešov, Komunitno-pastoračné centrum – VM_Prešov
10. novembra o 18.30 hod. Žilina, Kostol Božieho milosrdenstva na sídlisku Hájik – VM_Žilina
10. novembra o 19.00 hod. Levice, Kostol Ducha Svätého – VM_Levice
11. novembra o 18.30 hod. Partizánske-mesto, Kostol Božského Srdca Ježišovho – VM_Partizánske
11. novembra o 18.00 hod. Košice, Katedrála narodenia Presvätej Bohorodičky – VM_Košice
Budeme radi, ak nám pomôžete šíriť pozvanie na tieto podujatia, plagáty nájdete pri jednotlivých termínoch. Tešíme sa na vás 🙂
 

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.