Na Campfeste pozývame do debaty

(Bratislava, 31. júl 2019) – Fórum života sa aj tento rok účastní sprievodného programu festivalu Campfest na Ranči Kráľova Lehota v dňoch 1.-4.8.2019.
Účastníci festivalu nás môžu navštíviť v biznis zóne, kde im v stánku ponúkneme možnosť zahrať a zakúpiť si novú edukatívnu pomôcku Neviditeľný človek. Pomôcka zobrazuje fakty z biológie a interaktívnou formou učí o najväčších zmenách vo vývine v prvých 20 týždňoch od počatia. Edu-pomôcku budeme ponúkať za festivalovú cenu 9,90 €.

Okrem Neviditeľného človeka sme pre účastníkov Campfestu pripravili „debatný slnečník“, do ktorého majú diskutujúcich pritiahnuť otázky ako:
Prečo najväčšia skupina žien, ktoré idú na potrat, sú ženy, ktoré už majú 2 deti? Ako sa testuje spoľahlivosť antikoncepcie? Alebo, majú mať deti sexuálnu výchovu, akú? Na tieto a ďalšie otázky budeme hľadať odpovede, argumenty, klásť si dobré otázky a spomínať skutočné príbehy. Chceme poukázať na dôležitosť konfrontácie s opačným názorom a tiež dôležitosť kritického myslenia a otvorenosti uvažovať inak či pozrieť sa na vec z iného uhľa pohľadu.

Tešíme sa na všetkých, ktorých na festivale stretneme.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.