Zapojte sa do Týždňa dobrovoľníctva 2019 vo Fóre života

(Bratislava, 26. august 2019) Aj v tohtoročnom Týždni dobrovoľníctva 16. – 22. septembra 2019 nám ochotní ľudia môžu pomôcť pri príprave sviečok na kampaň Sviečka za nenarodené deti. Činnosť je jednoduchá: lepenie etikiet na sviečky a následne balenie označených sviečok do kartónov.

Sviečka za nenarodené deti je každoročná kampaň Fóra života, realizujeme ju od roku 2003. Jej cieľom je informovať a prinášať viac citlivosti o téme, ktorá je ťažká: spontánne a umelé potraty. Každý rok v čase Pamiatky zosnulých (Dušičky) hovoríme s verejnosťou o tejto téme.

Prihlásiť sa môžete na webe http://www.tyzdendobrovolnictva.sk/ a vybrať si z lokalít Bratislava, Banská Bystrica, Nitra a Hontianske Trsťany.

Dobrovoľníci sa stretnú v našich priestoroch, kde pre nich zabezpečíme všetok pracovný materiál (sviečky, nálepky, fólie na balenie kartónov sviečok s nálepkami); k dispozícii je aj káva a čaj. Lepenie etikiet je manuálna činnosť, ktorá poskytuje príjemný čas najmä na rozhovory 🙂

V minulom roku nám dobrovoľníci pomohli v rámci tejto akcie pripraviť 13 800 sviečok (nie je to preklep), darovali nám 94 dobrovoľníckych hodín a celkovo ich k nám prišlo pomôcť 40.

Tešíme sa na ďalšie príjemné chvíle počas Týždňa dobrovoľníctva!

Počet dobrovoľníkov: 20
Lokalita: Fórum života, 4. poschodie Heydukova 14 811 01 Bratislava

V prípade akýchkoľvek nás kontaktujte na týchto mailových adresách:
Bratislava – lucia@forumzivota.sk
Banská Bystrica – koordinatorbbsk@forumzivota.sk
Nitra – koordinatornrsk@forumzivota.sk
Hontianske Trsťany – anka@forumzivota.sk

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.