Aliancia za rodinu k írskemu referendu

Írske referendum jasne ukázalo, že registrované partnerstvá sú začiatkom, s ktorým prichádzajú adopcie a redefinícia manželstva.

Írsko je ďalšia krajina, v ktorej sa jasne ukázalo, že registrované partnerstvá sú iba začiatok. V Írsku boli registrované partnerstvá zavedené v roku 2011. Po masívnej kampani včera Íri v referende odhlasovali zakotvenie homosexuálneho „manželstva“ do ich ústavy. Potvrdzuje sa tým, že cieľom lobistov je nakoniec zmena významu manželstva a s tým spojených adopcií detí.

„Sme radi, že Íri mali možnosť o týchto veciach rozhodovať v referende, ale odmietame agresivitu a manipulatívnosť kampane, ktorá ho sprevádzala,“ povedala Anna Verešová, podpredsedníčka Aliancie za rodinu. Proti týmto praktikám protestovala aj skupina poslancov Európskeho parlamentu:

  • Každá z verejne financovaných politických strán v írskom parlamente aktívne podporovala kampaň za homosexuálne „manželstvá“ a hrozili svojim členom vyhodením, ak nebudú dodržiavať stranícku líniu.
  • Všetky veľké verejné a súkromné médiá silne podporovali kampaň za zmenu definície manželstva a ignorovali rozsudok Írskeho najvyššieho súdu o rovnomernom priestore pre skupiny na oboch stranách debaty.
  • Nadnárodné spoločnosti so sídlom v Írsku presviedčali svojich zamestnancov, aby hlasovali za homosexuálne „manželstvá“.
  • Zahraniční miliardári „naliali“ milióny eur do kampane za homosexuálne „manželstvá“, aj keď je to podľa írskeho volebného zákona vyslovene zakázané.
  • Írsky národný policajný zbor aktívne podporil kampaň za homosexuálne „manželstvá“, a to aj prostredníctvom využitia štátnych prostriedkov tým, že policajné stanice boli použité pre fotenie. Je to obzvlášť na pováženie, pretože polícia v Írsku zabezpečuje integritu hlasovacích miest a postup sčítania hlasov. Bývalý policajný ombudsman pre Severné Írsko žiadal, aby bolo takéto nevhodné správanie zo strany polície odsúdené.

„Biologické fakty o manželstve a deťoch nie je možné zmeniť. Som rád, že na Slovensku v referende viac ako 90% zo zúčastnených hlasujúcich odmietlo sociálne experimenty s deťmi,“ uzatvára predseda Aliancie za rodinu, Anton Chromík.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.